Print|Doorsturen | Kies uw taal: Nederlands   Duits
 

Leidingwerk

Partner voor constructieve samenwerking

Over KIM Apparatenbouw

Betrokkenheid en kwaliteitsgerichtheid

Leidingwerk


Leidingwerk intro

 

Waterleidingbedrijven gaan graag in zee met KIM Apparatenbouw. Onze handen maken wat onze ogen zien. Daarbij lossen we op wat we signaleren. KIM Apparatenbouw is specialist in het ontwerpen, produceren en monteren van leidingstelsels. Bijvoorbeeld in drinkwaterpompstations. Nieuwbouw of renovatie. We verwerken buis van 10 mm tot DN 1.000. In staal, RVS of aluminium.

 
Onze aanbestedingsconcepten zijn doordacht van A tot Z. Daarna werken we ze accuraat uit. Met precieze maatvoeringen. Daar heeft uw waterleidingbedrijf geen omkijken naar. Bij de (ver)bouw van een pompstation in een bouwteam voert KIM de regie over de installatie van de leidingen. Hiervoor nemen we ook de eindverantwoording. Bij nieuwbouw en structurele renovaties zitten we op dezelfde golflengte als het betrokken ingenieursbureau. Daar werken we dan ook prettig en constructief mee samen.

 

Oasen blij met KIM Apparatenbouw

Herman de Kloe coördinerend opzichter Oasen

 

De meeste projecten van enige omvang in de waterleidingbranche worden Europees aanbesteed. Het is dan plezierig te ontdekken dat de goedkoopste aanbieder ook nog veel voordelen kan opleveren. Herman de Kloe van waterleidingbedrijf Oasen werkte in de afgelopen jaren diverse keren samen met de mensen van KIM. Bij de nieuwbouw van het pompstation in Hazerswoude is dat ook weer het geval. Herman de Kloe: “Op de werkvloer is makkelijk werken met de mensen van KIM.” Oasen ervaart KIM als een flexibele organisatie met vakmensen die niet alleen doen, maar ook nadenken. Als de monteurs tijdens het werk ontdekken dat het beter anders kan dan vooraf voorzien dan wordt dat overlegd om samen tot de beste oplossing te komen.